Suomi-infot redbetin nettipokerin The Classic Tournament Seriesistä.

28.1-25.2.2018 välisenä aikana redbetin nettipokeissa tulee olemaan €500k palkintoja takuupoteissa ja bonustarjouksissa. (napsauta  tästä päästäksesi vierailemaan sivulle) osana Mini-Classic ja The Classic turnaussarjaa.

Sarja on jaettu kahteen eri osaan:

196x520The Mini-Classic pyörii 28.1-11.2 ja 0.5€-11€ sisäänostoilla.

The Classic pyörii 11.2-25.2 ja 11€-320€ sisäänostoilla.

Tapahtumien päiväkohtainen aikataulu, sisäänostomäärät ja takuupotit koko sarjalle ovat löydettävissä selaamalla tämän postauksen loppuun.

Tämän sarjan rinalla pyörii myös lukuisia muita promootioita ja ne on listattu alapuolella. Otathan ystävällisesti yhteyttä pokerimanageriin, jos sinulla herää kysymyksiä pokeriin liittyen. Facebook tai Twitter: Kat Redbet.

 

The Mini-Bubble Bursters Freeroll

 

Tiedämme varsin hyvin, että se on ikävä fiilis kun on viimeinen turnauksesta tippunut, joka ei saa massia lainkaan. Jokainen bubble-pelaaja kaikista The Mini-Classic tapahtumista pääsee Mini-Bubble Bursters Freerolleihin. Nämä ovat 13. helmikuuta klo 19  GMT.

 

Tässä turnauksessa on 1000€ edestä palkintorahoja, jotka ovat lippuja The Classic tapahtumiin jotka ovat 14.-25. helmikuuta välisenä aikana.

 

The Bubble Bursters Freeroll

 

Jos olet bubble-pelaaja missä tahansa The Classic-tapahtumissa, tulet pääsemään Bubble Bursters Freerolleihin 27. helmikuuta klo19 GMT. Tässä turnauksessa on 2500€ rahapalkinnot.

The Classic Millionaire’s Freeroll

 

Kaikki pelaajat, jotka ovat finaalipöydässä The Classic-tapahtumassa tulevat pääsemään The Classic Millionaire Freerolliin, joka on helmikuun 27. päivä klo 19.30 GMT. Täällä voittaja voittaa elämänsä reissun kahdelle Monacoon. Voittaja ja tämän ystävä lentävät Nizzaan, josta helikopteri noukkii ja kuljettaa heidät Monacoon.redbet The Classic Millionaire Monaco
Majoitus tulee olemaan paraatipaikalla sijatsevassa 5-tähden Fairmont Hotelissa. Saapumista seuraavana päivänä on hotellin ulkopuolella odottelemassa valinnan mukaan joko Lamborghini tai Ferrari F1 Spider. Superkiesin kyydissä kelpaa käydä kruisailemassa ikonisen Monacon Grand Prix’n maisemissa.

Palkinto sisältää illan kasinolla ja 1000€ käyttörahaa. Nälkä ei pääse yllättämään, sillä illallinen on järjestetty kaupunkivaltion parhaimmassa ravintolassa, joka kulkee nimellä Le Monde de Joel Robuchon.

heli-air-monaco-at-seaFreeroll aloitus-chipit palkitaan loppusijoittumisten perusteella seuraavasti:

1. 3000
2. 3000
3. 3000
4. 2000
5. 2000
6. 2000
7. 1000
8. 1000

Pelaajat voivat kasvattaa chippistäkkiään päästessään finaalipöytiin enemmän kuin yhdessä tapahtumassa. Siinä tapauksessa, mikäli pelaaja pääsee finaalipöytiin useammissa tapahtumissa, aloituksessa olevien chippien määrä lasketaan yhteen.

The Premium Leagues
The Classicin lisäksi on olemassa liigan promootio. Kaikki verkoston turnaukset (pois lukien freerollit ja satelliitit) jotka pelataan redbetillä tammikuun 28. klo00.00 GMT ja 11. helmikuuta klo 23.59 GMT tuovat pelaajalle pisteitä itse liigassa.

Liigat on eroteltu toisistaan sisäänostojen perusteella. Tällä taataan, että kaikki voivat käytännössä osallistua. Kaikki palkinnot ovat The Classiciin saatavien nettilippujen muodossa.

Premium Legaue 1 tuo pisteitä pelaamisesta 0.50-5.50€ sisäänostoilla

Premium League 2 tuo pisteitä pelaamisesta 10-33€ sisäänostoilla

Premium League 3 tuo pisteitä pelaamisesta 50€ ja tätä rahaa isommilla sisäänostoilla

Jokainen liiga palkitsee 5000€ lipuilla The Classic sarjaan, joka pyörii helmikuun 25. asti.

Tarkat palkinnot ja liigan ohjelma näkyvät alapuolella olevissa infografeissa.

leaderboard-formula

leaderboard-1leaderboard-2leaderboard-3-1

Säännöt ja ehdot

 

 1. Mini-Classic / The Classic turnaukset ovat 28.1.2018 klo 00.00 GMT – 25.2.2018 klo 23.59 GMT välisenä aikana. Liigapromootio on 28.2.2018 klo 00.00 GMT ja kestää 11.2.2018 klo 23.59 GMT asti.2. Kaikki ajat ovat GMT.
 2. Monacon matkan voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti viiden työpäivän sisällä voitosta. Voittajan tulee vastata yhteydenottopyyntöihin 72 tunnin sisällä tai palkinto menetetään.
 3. Liigoissa jaettavien pisteiden määrä perustuu turnauksen päättymisaikaan.
 4. Kaikki liigalippujen palkinnot ovat The Classic sarjaa varten ja ne eivät ole valideja muissa MTT-tapahtumissa.
 5. Vain verkoston useamman pöydän multi-table turnaukset kuuluvat liigapromootion pisteiden laskentaan mukaan. Tämä pois sulkee siis satelliitit, freerollit ja redbetin yksityisturnaukset.
 6. Pistetaulukkopalkinnot tullaan maksamaan 12.2.2018 klo 18 GMT mennessä.
 7. Emme ole vastuussa mistään negatiivisista vaikutuksista, joita osallistuja kokee Monacon palkintoa hyödyntäessään.
 8. Pidätämme oikeuden itsellämme perua tai laajentaa mitä tahansa verkoston turnausta milloin hyvänsä.
 9. Vaihtoehtoisia palkintoja ei makseta.
 10. Mitään palkintoa ei voi vaihtaa toiseen.
 11. Pidätämme oikeuden itsellämme perua tämän promootion milloin tahansa.
 12. Sinun ei ole mahdollista pelaajana luoda kuin yksi tili redbet pokerissa. Jos kuitenkin teet useamman, palkinnot takavarikoidaan ja kaikki tilisi voidaan sulkea.
 13. Lisäyksenä yllä oleviin sääntöihin ja ehtoihin, kaikki redbetin pokerihuoneen ja pokeriverkoston normaalit säännöt ja ehdot ovat voimassa.
The Classic redbet Week One

The Classic redbet Week One

The Classic redbet Week Two

The Classic redbet Week Two

The Classic redbet Week Three

The Classic redbet Week Three

The Classic redbet Week Four

The Classic redbet Week Four

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *